Partenerul dumneavoastră de încredere și distribuitor oficial Sony PlayStation în Moldova.

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate și securitate OneMAG

1. Colectarea și utilizarea informațiilor:
   - OneMAG colectează doar informațiile necesare pentru a oferi servicii de calitate clienților și pentru a îndeplini comenzile.
   - Informațiile pot include: numele, datele de contact, adresa de livrare, detaliile cardului de plată și alte informații necesare pentru a procesa comenzile.

2. Scopurile utilizării informațiilor:
   - Informațiile colectate sunt utilizate exclusiv pentru a procesa comenzile, pentru a asigura comunicarea cu clienții și pentru a furniza informații actualizate despre produse și promoții.

3. Protecția informațiilor personale:
   - OneMAG ia toate măsurile necesare pentru a proteja informațiile personale ale clienților împotriva accesului neautorizat, modificării, dezvăluirii sau distrugerii.
   - Toate informațiile sunt transmise prin canale de comunicare securizate și sunt stocate pe servere securizate.

4. Furnizarea către terțe părți:
   - Informațiile personale ale clienților nu sunt furnizate unor terțe părți fără consimțământul acestora, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege.

5. Cookie-uri și analiză:
   - OneMAG poate utiliza cookie-uri și instrumente de analiză pentru a colecta informații despre vizitele pe site pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a oferi informații personalizate.

6. Renunțarea la buletine informative și notificări:
   - Clienții au dreptul de a renunța la e-mailuri și notificări prin furnizarea setării corespunzătoare în profilul lor de pe site-ul OneMAG.

7. Drepturile clienților:
   - Clienții au dreptul de a solicita accesul, rectificarea sau ștergerea datelor lor personale și de a-și exprima consimțământul sau refuzul cu privire la prelucrarea informațiilor.

8. Modificări ale politicii:
   - OneMAG își poate actualiza politica de confidențialitate din când în când. Modificările vor intra în vigoare atunci când vor fi postate pe site.

9. Securitatea plăților:
   - OneMAG utilizează metode de procesare securizată a plăților și nu stochează datele cardurilor de plată pe serverele sale.

10. Comunicații:
   - Întrebările referitoare la politica de confidențialitate pot fi adresate la adresa de e-mail sau la numărul de telefon de contact al OneMAG.

OneMAG se angajează să respecte standarde înalte de confidențialitate și securitate, oferind clienților încrederea că informațiile lor personale sunt în siguranță atunci când fac afaceri cu noi.