Partenerul dumneavoastră de încredere și distribuitor oficial Sony PlayStation în Moldova.

HORIZON FORBIDDEN WEST Complete Edition (PS5)

1399 mdl 0 mdl

Scufundă-te într-o lume deschisă vastă - Descoperă ținuturi îndepărtate, inamici noi, culturi bogate și caractere uimitoare Frontiera maiestuoasă - Explorează pădurile luxuriante, orașele scufundate și munții impunători din viitorul îndepărtat al Americii

Articul: 1000040784 Categorii: Jocuri
Angro mic

Înfruntă noi pericole - Participă la bătălii strategice împotriva mașinilor uriașe și a dușmanilor umani montați, folosind arme, echipamente și capcane realizate din piese recuperate.

Dezlegați mistere uimitoare - Dezlegați misterul prăbușirii iminente a Pământului și descoperiți un capitol ascuns din trecutul antic... unul care o va schimba pe Aloy pentru totdeauna.

În urma evenimentelor din Horizon Zero Dawn, Aloy, vânătoarea de mașini, se întrece să salveze biosfera prăbușită a planetei înainte ca furtunile violente și o epidemie misterioasă și de neoprit să nimicească rămășițele umanității. Misiunea ei și secretele sinistre pe care le descoperă o vor pune pe Aloy în fața unor inamici din ce în ce mai mortali, ducând-o la granițele periculoase ale Vestului Interzis și la trădătoarele Blazing Shores de dincolo.

În această colecție completă cu add-on-urile Horizon Forbidden West și Horizon Forbidden West: Burning Shores, te poți lupta cu mai multe vehicule impresionante, poți întâlni noi triburi și te poți aventura în arhipelagul înșelător din Los Angeles!

Forma de plată:

  • Plată în numerar la primirea comenzii
  • Plată cu cardul curierului

Livrarea în Moldova este GRATUITĂ